Select a Collection
Close Window
or create a new one below:
Tip Designer
Share this thing
Send to Thingiverse user
Thing Details
15
Thing Files
47
Comments
30
Makes
70
Remixes
3
Apps
Contents
Summary
Print Settings
Remixed from:
Select a Collection
Close Window
or create a new one below:
tefsiri i kuranit shqip
Apr 13, 2017
Thing Card
License
Cute Dragon - more easy printing bySebastian_v650is licensed under theCreative Commons - Attribution - Non-Commercial - Share Alikelicense.
Summary

Tefsiri I Kuranit Shqip Pdf Download

Tefsiri i Ibn Kethirit, pjesa e parë. CHF 40.00. Sidoqoftë, ky është margaritari i traditës sonë islame, respektivisht, është libri i parë i tefsirit të Ibn Kethirit i përkthyer në shqip, ku përfshihen dy suret hyrëse të Kuranit Fisnik – El Fatiha dhe El Bekare. Shpresojmë dhe lutemi që ky margaritar të jetë dije për ... 64bdbb59a4 28 Ndërsa Dr. Shevki Dajf, njëri prej letrarëve më të mëdhenj arabë, po ashtu autor i një tefsiri: "Et-Tefsiru-l Vexhiz", rreth Imam Sha'ravit ka thënë: "Ai, na i ka ndriçuar rrugët e të kuptuarit, mënyrën e të sqaruarit, të logjikuarit dhe të filozofuarit, duke na ofruar edhe më shumë rreth oazës së Kuranit.. Sidoqoftë, ky është margaritari i traditës sonë islame, respektivisht, është libri i shtatë i tefsirit të Ibn Kethirit i përkthyer në shqip, ku përfshihen suret e Kuranit Fisnik Fussilet - Mumtehine. Shpresojmë dhe lutemi që ky margaritar të jetë dije për zemrat e gjalla, shërim për zemrat e sëmura dhe ngjallje për zemrat e vdekura për të cilat edhe na flet Krijuesi i .... shqip for android apk download apkpure com, surja nr 3 ali imran kuran index com, kurani wikipedia, kurani shqip for windows 10 8 7 xp vista amp pc mac ... i bibls dhe kuranit, kuran me shkronja latine pngline, all llahu egziston ... full text of kurani me shkronja latine pdf archive org, kurani arabisht shqip suret 4 5 6, j sni arabisht me .... A duhet të themi “sadakallahul adhim” pas leximit të Kuranit? Aug 31, 2014. 0 3426. Pyetje: hoxhë i nderuar! Duam të na sqaroni se thënia “sadaka Allahul adhim” …. Ndërsa Dr. Shevki Dajf, njëri prej letrarëve më të mëdhenj arabë, po ashtu autor i një tefsiri: "Et-Tefsiru-l Vexhiz", rreth Imam Sha'ravit ka thënë: "Ai, na i ka ndriçuar rrugët e të kuptuarit, mënyrën e të sqaruarit, të logjikuarit dhe të filozofuarit, duke na ofruar edhe më shumë rreth oazës së Kuranit.

Kur'ani i Shenjtë, perkthim ne gjuhen Shqipe. KUR'ANI i SHENJTË. Rradhitja e sureve. sipas indeksit Kur'anor. 1. Fatiha. 39. Zumer.. Addeddate 2010-08-16 02:52:45 Identifier Kurani-SherifAhmeti-MeTekstinOrigjinal.pdf Identifier-ark ark:/13960/t3st8bd9x Ocr ABBYY FineReader 8.0 Ppi 600. Dec 28, 2011

Jan 16, 2011. Dec 04, 2016. Informatë për Aplikacionin. Kuran-Index.com është një makinë kërkuese për Kur'anin librin e shenjtë të muslimanëve dhe hadithet fjalët dhe veprat e të dërguarit të Allahut. Ky aplikacion i merr fjalët që i shkruan shfrytëzuesi dhe kërkon tërë Kuranin apo hadithet me ato terme apo siq njihen në terminologjinë e teknologjisë informative "keywords".. “TEFSIRI I BISMILAS” apo ndryshe Interpretation of Bismillah” Një shpjegim i tre emrave Allah, Rahman dhe Rrahim. 2. Malakat i Haxhi Bektashit: veprat kryesore të Haxhi Bektashit, temat mistike janë diskutuar të parat nën dritën e Kuranit dhe thënieve profetike. 3.

Print Settings

Rafts:

No

Supports:

No

Notes:

Support is included in the model.

Select a Collection
Close Window
or create a new one below:
May 16, 2020
Thing Card
Select a Collection
Close Window
or create a new one below:
May 20, 2018
Thing Card
Select a Collection
Close Window
or create a new one below:
Jun 19, 2017
Thing Card
Select a Collection
Close Window
or create a new one below:
Mar 16, 2014
Thing Card
Select a Collection
Close Window
or create a new one below:
Dec 23, 2019
Thing Card
Back to Top